Inge Coenen trainster dressuur

Inge Coenen zal de dressuurgroep(en) gaan trainen / begeleiden tijdens het nieuwe seizoen van Fokker Zoekt Ruiter!!!

Aanmelden als ruiter / amazone, eigenaar of zelfs een bestaande combinatie kan nog altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inge Coenen:

''Ik ben Inge Coenen, ondertussen 38 jaar jong en eigenlijk al mijn gehele leven actief in de paardensport, in het laatste decennium heb ik me voornamelijk toegelegd op de dressuursport.

Met als basis, het voltooien van de Masterclass te Deurne ben ik mijn werkende carrière gestart. Mijn eerste werkervaring als stalamazone heb ik opgedaan bij Roger Schulkens en later bij Edward Gal en Nicole Werner. Daarna ben ik mijn eigen dressuurstal begonnen in Venlo. Waar ik verschillende paarden heb afgericht tot Prix st George/ Grand Prix niveau en ze op wedstrijden uitgebracht heb tot Intermediair 1 niveau. Toen ik in 2016 een ongeluk met een paard kreeg, deed het me besluiten mijn dressuurstal te verkopen.

Sinds 2017 ligt mijn focus compleet op de dressuurmatige instructie voor spring- en dressuur ruiters, dit was ook het moment dat besloot me verder te gaan toeleggen op het jureren. Hierdoor hoop ik nog een completere trainer te worden.

Dit jaar start ik met de dressuurtrainingen bij “fokker zoekt ruiter”. Wij doen zelf ook kleinschalig fokken en omdat ikzelf niet meer rijd, moeten wij zelf ook de paarden bij andere ruiters onderbrengen om door te laten trainen, hierdoor heb ik uit eigen ervaring geleerd hoe belangrijk het is om juiste kernkwaliteiten van zowel het paard als ruiter bij elkaar te brengen.

Door dit plan krijgen jonge gedreven ruiters de kans om een paard met veel potentieel tot hun beschikking te krijgen, daarnaast geeft het de fokkers een mogelijkheid om hun paard te laten opbloeien en te laten opleiden waardoor er een mooie combinatie ontstaat.

Ik ben blij om hier een bijdrage te kunnen leveren. Ik heb er zin in!''

Fokker Zoekt Ruiter 4.0 van start

Na 3 succesvolle uitvoeringen van Fokker zoekt Ruiter,
zal op donderdag 15 oktober de eerste dressuur training van start gaan van ons 4de seizoen.
De springruiters zullen maandag 19 oktober weer van start gaan.
  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.